This site doesn’t use cookies 👍

Isaca Belgium Chapter

Isaca Belgium Chapter

De ISACA-gemeenschap – leden, vrijwilligers en professionele medewerkers – wordt geleid door onze Purpose (doel) en Promise (belofte).

Onze Purpose is de reden van ons bestaan – het helpen van zakelijke technologieprofessionals en hun ondernemingen over de hele wereld om het positieve potentieel van technologie te realiseren.

Onze belofte is hoe wij, als organisatie en als individuen, onze doelstelling waarmaken – het werk dat we elke dag doen om vertrouwen te wekken dat innovatie door middel van technologie mogelijk maakt. Ons werk, en het werk van de meer dan 460.000 geëngageerde business technology professionals die we ondersteunen, is nog nooit zo belangrijk geweest.

Het ISACA Belgium Chapter is een not-for-profit vereniging opgericht in België en maakt deel uit van de wereldwijde ISACA ledenvereniging; we hebben meer dan 800 leden en zijn een van de grootste ISACA chapters in Europa.

Het doel van het chapter is om lokale professionele ontwikkelingssessies te sponsoren, bijstand te verlenen aan ISACA examenkandidaten, educatieve seminaries en workshops te organiseren en de zichtbaarheid van het IS audit, controle en beveiligingsberoep in België verder te promoten en te verhogen.

De vereniging richt zich momenteel op assurance, beveiliging en governance en biedt wereldwijd erkende certificering in assurance (Certified Information Systems Auditor), beveiliging (Certified Information Security Manager), en governance (Certified in the Governance of Enterprise IT).

Ontdek meer op hun website en kijk hieronder voor de voordelen voor onze dpo pro leden.

Voordelen voor nieuwe dpo pro leden

Leden of klanten van onze partners die nog geen lid zijn van dpo pro hebben de mogelijkheid om € 135 te betalen in plaats van de € 240 contributie voor het eerste jaar van lidmaatschap.

Voorwaarden:

De korting wordt toegekend bij de registratie "lid worden".

  • door in het veld "Coupon" aan te geven: IsacaBelgium
  • door het lidmaatschapsnummer van Isaca Belgium te sturen naar info@dpopro.be

Voordelen voor dpo pro leden van onze partner:

dpo pro leden zullen gratis toegang hebben tot een aantal evenementen georganiseerd door ISACA België over privacy en cybersecurity gerelateerde onderwerpen. Deze evenementen zullen op onze website worden gepubliceerd.

dpo pro
info@dpopro.be BE 0688.902.413
Stuiverstraat 8 1000 Brussels

Professional Union of DPOs in Belgium © 2022 - Privacy notice