Partnerschap

Onze partners

 

Data Protection Institute

Door heel Europa neemt gegevensbescherming een steeds prominentere rol aan in wet- en regelgevingen en de nood aan gedegen opleidingen voor Data Protection Officers en algemene awareness groeit.

Bij de publicatie van de eerste versie van wat we nu kennen als de General Data Protection Regulation, werd de rol van een Data Protection Officer toegevoegd aan het Europese wetgevend kader over gegevensbescherming. Dat was het startschot voor DPI als opleidingsbedrijf.

Onze eerste opleiding, de 5-daagse opleiding Data Protection Officer Certificate Training, startte kleinschalig met telkens een handvol kandidaten. Zij maakten onze eerste opleidingsweken waar en dankzij hun waardevolle feedback verbeterden we week na week onze opleiding.

In 2016 werd de definitieve tekst van GDPR gepubliceerd. Dit was het startschot van een enorme toename van cursisten. DPI groeide uit tot een toonaangevend opleidingsbedrijf in GDPR. Vandaag hebben we 2000 professionals opgeleid en hebben we een pallet aan opleidingen voor de Data Protection Officers.

Ontdek meer op hun website en kijk HIER voor de voordelen voor onze DPO-pro leden.

Isaca Belgium Chapter

De ISACA-gemeenschap – leden, vrijwilligers en professionele medewerkers – wordt geleid door onze Purpose (doel) en Promise (belofte).

Onze Purpose is de reden van ons bestaan – het helpen van zakelijke technologieprofessionals en hun ondernemingen over de hele wereld om het positieve potentieel van technologie te realiseren.

Onze belofte is hoe wij, als organisatie en als individuen, onze doelstelling waarmaken – het werk dat we elke dag doen om vertrouwen te wekken dat innovatie door middel van technologie mogelijk maakt. Ons werk, en het werk van de meer dan 460.000 geëngageerde business technology professionals die we ondersteunen, is nog nooit zo belangrijk geweest.

Het ISACA Belgium Chapter is een not-for-profit vereniging opgericht in België en maakt deel uit van de wereldwijde ISACA ledenvereniging; we hebben meer dan 800 leden en zijn een van de grootste ISACA chapters in Europa.

Het doel van het chapter is om lokale professionele ontwikkelingssessies te sponsoren, bijstand te verlenen aan ISACA examenkandidaten, educatieve seminaries en workshops te organiseren en de zichtbaarheid van het IS audit, controle en beveiligingsberoep in België verder te promoten en te verhogen.

De vereniging richt zich momenteel op assurance, beveiliging en governance en biedt wereldwijd erkende certificering in assurance (Certified Information Systems Auditor), beveiliging (Certified Information Security Manager), en governance (Certified in the Governance of Enterprise IT).

Ontdek meer op hun website en kijk HIER voor de voordelen voor onze DPO-pro leden.

•• • DPO•pro

info@dpopro.be
BE 0688.902.413

 

Stuiverstraat 8
1000 Brussels