This site doesn’t use cookies 👍

Word lid

Als lid van dpo pro krijg je de volgende voordelen

 • Met dpo pro kan ji jouw stem laten horen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA)
 • Je krijgt als eerste de informatie die we van de GBA ontvangen
 • Je kan alle evenementen bijwonen, die we zelf organiseren of die we steunen, tegen lagere prijzen dan niet-leden.
 • Je maakt deel uit van het professionele netwwerk dat essentieel is voor elke DPO en wilt u goede praktijken en ervaringen uit
 • je krijgt elk kwartaal onze dpo proMag met de agenda van onze events & de laatste informatie op het gebied van data protection

Redenen genoeg om lid te worden van dpo pro!

Als lid van dpo pro krijg je de volgende voordelen voor:

€240 / jaar / persoon

€615 / jaar / 3 personen van dezelfde onderneming

€920 / jaar / 5 personen van dezelfde onderming

Voordelen voor leden van onze partners en voor DPO's in de publieke sector

DPO's in de publieke sector (de betaling moet door het overheidsbedrijf zelf worden gedaan) Vul "PublicSector" in het couponveld in om uw korting te krijgen)

50%

€120

Leden van onze partners (ISACA, DPI, CSC) voor het eerste jaar van hun lidmaatschap (met melding van hun lidmaatschapsnummer) - vul "Code" in het couponveld in om uw korting te krijgen - Zie partnerships tabblad)

45%

 €135

vanaf 2024, bedraagt het seminargeld voor niet-leden

€60

Word lid van dpo pro en nodig gerust  andere DPO's uit die ons niet zouden kennen. 

Laat het ons weten als u geïnteresseerd bent in het voorzitten van of deelnemen aan werkgroepen, als u de dpo pro vertegenwoordiger in uw regio wilt zijn, als u thema's en/of plaatsen wilt voorstellen waar we onze toekomstige dpo pro netwerkavonden kunnen houden, als u artikelen of recente informatie voor de nieuwsbrief wilt voorstellen, enz. Voel je vrij om jezelf voor te stellen en je actieve bijdrage voor te stellen. Wij zullen je dan zeer snel antwoorden.

Wie kan lid worden van dpo pro?

Elke volwassene die, onder welk statuut dan ook, de taken uitvoert zoals beschreven in artikel 39 van de GDPR of de daarmee gelijkgestelde taken en wiens aanvraag door de Raad van Bestuur is aanvaard. Het lid moet bovendien zijn lidgeld betaald hebben.

We kijken er alvast naar uit om dit nieuwe jaar met u te aan te vangen.

Hartelijke groeten,

De Raad van Bestuur van dpo pro

Start your registration

  Praktische informatie voor de inschrijving

  Scrijf u op deze pagina in. 

  Betaal het lidmaatschapsbedrag aan dpo pro volgens je status op de rekening van de dpo pro Professional Union: BE91 7310 4568 7476, met vermelding van uw volledige naam.

  Na betaling ontvangt u een debetnota. De beroepsvereniging, die is vrijgesteld van btw, kan geen facturen uitreiken. Desalniettemin zal de debetnota volledig in uw boekhouding worden opgenomen als een professionele uitgave.

  Opmerking: De Beroepsvereniging bestaat enkel uit natuurlijke personen. De statuten voorzien niet in de mogelijkheid voor een rechtspersoon om lid te worden. Een rechtspersoon kan niettemin de bijdrage betalen. Om een debetnota op naam van de rechtspersoon te verkrijgen, stuurt u ons een e-mail (naar info(at)dpopro.be) met de contactgegevens van het bedrijf en het bewijs van betaling.

  Het lidmaatschap is 12 maanden geldig vanaf de datum van registratie.

  dpo pro
  info@dpopro.be BE 0688.902.413
  Stuiverstraat 8 1000 Brussels

  Professional Union of DPOs in Belgium © 2022 - Privacy notice