This site doesn’t use cookies 👍

Artificiële intelligentie en de AVG (Conferentie in het engels)

Date/Time
Date(s) - 15/06/2021
16:00 - 17:30

Categories


Geachte Mevrouw, Meneer,
Geachte Lid,

dpo pro nodigt u uit op zijn volgende webinar.

Volgende sprekers zullen aanwezig zijn:

 • Brahim Bénichou.
  Brahim Bénichou is legal researcher binnen het Kenniscentrum Data & Maatschappij en het Centre for IT & IP Law (CiTiP – KU Leuven). Hij is ook actief als Of Counsel in het IP/IT team van het advocatenkantoor NautaDutilh en medeoprichter van My Privacy Specialist. Hij is gespecialiseerd in het IT-recht, het gegevensbeschermingsrecht en het contractenrecht, met focus op de uitdagingen die nieuwe technologie met zich meebrengt.
 • Ellen Wauters
  Ellen Wauters is licentiaat in de Politieke Wetenschappen (2001) en licentiaat in de Rechten (2010). Zij heeft ervaring in mediarecht, intellectuele eigendom en consumentenrecht.  Bij CiTiP maakt ze deel uit van het Kenniscentrum Data & Maatschappij en het Spectre project rond smart cities.
 • Vincent Buekenhout
  Zelfstandif DPO bij de VDAB
  Leider op het gebied van de ethiek van kunstmatige intelligentie (Digital Ethicist) en discriminerende vooroordelen
  Consultant en expert in Data Governance, Big Data en datastrategie. 

Onze economie en maatschappij steunen almaar meer op datagedreven applicaties en AI-toepassingen. Het Kenniscentrum Data & Maatschappij is de centrale hub voor de juridischemaatschappelijke en ethische aspecten van deze technologieën.

Wij brengen kennis en ervaring rond dit thema samen op maat van onze stakeholders: de industrie, het beleid, het middenveld en het brede publiek. We doen dit aan de hand van toegankelijke en praktische rapporten, richtlijnen en toolkits om zo onze stakeholders maximaal te bereiken.

Het Kenniscentrum is opgericht in het kader van het Beleidsplan Artificiële Intelligentie dat in 2019 werd goedgekeurd door de Vlaamse regering.

Datum & Uur

Presentatie: 16u00 – 17:30

Prijs

Gratis voor leden – 50 € voor andere

Commentaar:

De webinar link (via 3CX) zal doorgestuurd worden op 14 juni.

Voor de niet leden, aub, schrijf het bedrag van uw deelname (50 euro) over op de rekening van de dpo pro Professional Union: BE91 7310 4568 7476, met vermelding van uw volledige naam + naam van event.
Na betaling ontvangt u een debetnota. De beroepsvereniging, die is vrijgesteld van btw, kan geen facturen uitreiken. Desalniettemin zal de debetnota volledig in uw boekhouding worden opgenomen als een professionele uitgave.

Gelieve uw facturatiegegevens mee te delen in het opmerkingenveld of deze via mail aan info@dpopro door te sturen.

Hoogachtend

The dpo pro team

Bookings

Bookings are closed for this event.

dpo pro
info@dpopro.be BE 0688.902.413
Stuiverstraat 8 1000 Brussels

Professional Union of DPOs in Belgium © 2022 - Privacy notice