This site doesn’t use cookies 👍

🖥️ Webinar 🇫🇷 – “Beslissingen van het HJEU” door Saba Parsa

Date/Time
Date(s) - 24/09/2024
16:00 - 17:30

Categories


dpo pro nodigt u uit voor zijn volgende Franstalige webinar

24 September 2024 @ 16:00 uur

“De beslissingen van het HJEU”

Onderwerp :

We nodigen u uit voor een exclusief webinar gepresenteerd door Saba Parsa, waarin de recente beslissingen van het EU-Hof met betrekking tot DPO’s en de AVG voor het jaar 2023-2024 in detail worden besproken.

Dit webinar biedt een unieke gelegenheid om de juridische en praktische implicaties van deze beslissingen te verkennen, evenals om de beste praktijken voor naleving te bespreken. Mis deze kans niet om uw kennis te verdiepen en uw vragen live aan onze expert te stellen!

Spreker: Saba Parsa

Saba Parsa is een juridisch expert en functionaris voor gegevensbescherming, met een masterdiploma in Rechten van de UCL en een bachelordiploma in Politieke Wetenschappen van de ULB.

Ze is gecertificeerd als Functionaris voor Gegevensbescherming door de Universiteit Maastricht. Als advocaat is zij gespecialiseerd in handelsrecht, IT/IP-recht en gegevensbescherming, terwijl ze ook lesgeeft aan de Universiteit Saint-Louis in Brussel en aan de Universiteit Paris Dauphine.

Daarnaast is zij hoofdredacteur van DPO News, coördineert zij publicaties en bekleedt zij de functie van 1e vicevoorzitter van de CSA.

Timing:

Presentatie: 16:00 – 17:30

Inschrijving en Prijs – Hier

Gratis voor DPO Pro-leden – € 60 voor niet-leden

Voor niet-leden: gelieve het deelnamebedrag van € 60,00 over te maken naar DPO Pro op het rekeningnummer van de Professionele Unie DPO Pro: BE91 7310 4568 7476 en vermeld uw volledige naam + naam van het evenement.

Commentaar:

!! OPMERKING: leden van DPO Connect zijn NIET noodzakelijk leden van DPO Pro !

Een betaalbewijs zal naar u worden verzonden na betaling. De Professionele Unie, die vrijgesteld is van BTW, kan geen facturen uitgeven. Desalniettemin zal het betaalbewijs volledig worden opgenomen in uw boekhouding als bedrijfskosten.

Gelieve uw factuurgegevens per e-mail door te geven aan info@dpopro.be

Met vriendelijke groet,

Het DPO Pro-team

dpo pro
info@dpopro.be BE 0688.902.413
Stuiverstraat 8 1000 Brussels

Professional Union of DPOs in Belgium © 2022 - Privacy notice