This site doesn’t use cookies 👍

VBO FEB & dpo pro | Uitnodiging – Een jaar dpo connect | Interactief communicatieplatform Data Protection Officers | 15.09.2022

Date/Time
Date(s) - 15/09/2022
14:00 - 16:30

Location
FEB-VBO

Categories No Categories


Uitnodiging

Een jaar geleden zag dpo connect(*) het licht. Via dit interactieve communicatieplatform blijven DPO’s op de hoogte van alles wat leeft en beweegt in de wereld van de gegevensbescherming,delen ze kennis en best practices en wisselen ze peer-to-peer vragen en antwoorden uit.

Tijd dus voor een evaluatie en een vooruitblik. Wat zeggen de resultaten na één jaar werking? Belangrijker nog, hoe kijkt dpo connect naar de toekomst?

Goed om weten: het event vindt fysiek plaats in BeVenue, het conferentiecentrum van het VBO en wordt gevolgd door een netwerkingcocktail. Het uitgelezen moment dus om de collega’s in levenden lijve terug te zien.

Raadpleeg hier het volledige programma, schrijf U hier In en noteer alvast donderdag 15 september 2022, 14.00 u. in uw agenda. 

Tot binnenkort.

In naam van alle betrokken organisaties

 

Bruno Lambotte
Voorzitter dpo pro

(*) dpo connect, het eerste interactieve communicatieplatform voor DPO’s in België werd opgezet door de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) in samenwerking met dpo pro en de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en met de steun van de Europese Commissie.

dpo pro
info@dpopro.be BE 0688.902.413
Stuiverstraat 8 1000 Brussels

Professional Union of DPOs in Belgium © 2022 - Privacy notice