This site doesn’t use cookies 👍

Gegevensbescherming en bedrijfsleven

Gegevensbescherming en bedrijfsleven

onder de coordinatie van Axel Beelen en Nathalie Ragheno

Bestelling via Anthemis
15% korting voor dpo pro leden. Vraag uw promotiecode aan via info@dpopro.be

De uitdagingen, maar ook de kansen die een goede bescherming van persoonsgegevens in Europese bedrijven biedt, zijn talrijk en voortdurend in ontwikkeling.
Het boek benadert dit onderwerp op een originele en zeer praktische manier. De uitdagingen van de AVG worden gepresenteerd aan de hand van hun impact op de vijf belangrijkste afdelingen die in de meeste bedrijven bestaan (IT, marketing, human resources, financiën en de afdeling die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten). Erkende specialisten en deskundigen op elk van deze gebieden presenteren, in het Frans en het Nederlands, hun analyse van en ervaring met de toepassing van de verordening en de regelgeving met betrekking tot de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en persoonsgegevens in bedrijven. De stof wordt geïllustreerd met praktijkgevallen en voorbeeldverwerkingsregisters.
Compleet, origineel, verrijkt met voorbeelden en adviezen van echte deskundigen op het terrein, moet dit boek, met een voorwoord van Didier Reynders, bij de hand worden gehouden. Ongetwijfeld zult u het dagelijks gebruiken!

dpo pro
info@dpopro.be BE 0688.902.413
Stuiverstraat 8 1000 Brussels

Professional Union of DPOs in Belgium © 2022 - Privacy notice