This site doesn’t use cookies 👍

New access to the dpo connect platform from 15 February 2023.

Beste dpo connect gebruiker,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw vertrouwen en trouw aan onze Beroepsvereniging van de Belgische Data Protection Officers.

Aan het begin van dit jaar 2023, is het moment om een balans te maken van het afgelopen jaar en aan te kondigen wat er aan nieuwigheden is op het gebied van toegang tot het dpo connect platform vanaf 15 februari 2023.
2022 was een verenigend jaar, rijk aan ontdekkingen en informatie.

• Op het interactief platform dpo connect hebben we 630 mensen bijeengebracht die actief zijn als DPO of gelijkwaardig. Uw platform is aanzienlijk gegroeid met 4.000 publicaties, 200 documenten en 1.840 artikelen en/of vragen.
• Vele vragen in verband met de RGPD werden beantwoord.
• U kwam in contact met uw collega’s en genoot van het netwerkeffect om beste praktijken en knowhow uit te wisselen.
• …

Het jaar 2023 opent met een dynamiek van voortzetting en ontwikkeling

Verdere inspanningen om de tool in het algemeen te verbeteren zullen het platform het gebruiker intuïtiever maken. Er zullen ook werkgroepen voor bepaalde thema’s en een groep met vacatures worden opgericht.

dpo pro wil dpo connect gaande houden. Maar daarvoor hebben we u en uw steun nodig!

Daarom zullen vanaf 15 februari 2023 enkel dpo pro-leden die hun lidgeld betaald hebben, toegang hebben tot het volledige platform en de hoedanigheid van “redacteur” krijgen. Zij kunnen gratis deelnemen aan evenementen, vacatures en artikelen publiceren en deelnemen aan werkgroepen. Zij kunnen hun eigen werkgroep oprichten en anderen uitnodigen om bij te dragen (onder bepaalde voorwaarden waarover wij u zullen informeren.) Zij krijgen toegang tot de bibliotheek, de FAQ, het Forum en de speciaal voor hen opgerichte dpo pro ledengroep.

Als u uw informatiestroom en toegang tot bepaalde functies van het platform niet wil verliezen en toch toegang wil hebben tot de bibliotheek en andere functies van dpo connect, nodigen wij u uit om lid te worden van dpo pro.

Wil je toegang houden tot het volledige dpo connect platform?
Verbind u onmiddellijk met onze website en wordt dpo pro lid.

 

Zoveel redenen om deel uit te maken van dpo pro! Lid zijn van dpo pro betekent al deze voordelen voor slechts 195 euro of 100 euro voor leden van onze partners (geldig voor het eerste jaar als lid). Het lidmaatschap is 12 maanden geldig en opent de deuren voor al onze activiteiten en diensten.

Wij danken u voor uw professionele loyaliteit en wensen u een heel gelukkig nieuwjaar 2023!

Bruno Lambotte
Voorzitter

dpo pro
info@dpopro.be BE 0688.902.413
Stuiverstraat 8 1000 Brussels

Professional Union of DPOs in Belgium © 2022 - Privacy notice