This site doesn’t use cookies 👍

Save the Date – dpo connect Lancering van het interactief communicatieplatform voor DPO’s

Kom op 21 september naar de officiële voorstelling van dpo connect, het eerste interactieve communicatieplatform voor DPO’s in België.

Wij zullen de werking en de voordelen van dit platform toelichten, dat door de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) in samenwerking met dpo pro en de Vrije Universiteit Brussel (VUB) met de steun van de Europese Commissie is opgezet.

Het platform heeft meerdere functionaliteiten waarmee de DPOs kennis en beste praktijken met elkaar kunnen uitwisselen, antwoorden op hun vragen kunnen krijgen, en op de hoogte kunnen blijven van ontwikkelingen op het gebied van gegevensbescherming.

dpo connect richt zich tot de gemeenschap van DPO’s en andere privacy-professionals in België die zowel in de openbare als in de privésector werken. Deze gemeenschap omvat zowel officieel benoemde DPOs als andere privacydeskundigen die soortgelijke taken vervullen als DPOs, maar zonder de officiële titel.

David Stevens, voorzitter van de DPA, en de specialisten van dpo pro en de VUB die aan de oprichting van dit platform hebben meegewerkt, nodigen u uit om dit “back-to-school”-evenement bij te wonen, hetzij persoonlijk in de lokalen van het VBO, hetzij via videoconferentie.

Noteer alvast 21 september 2021 om 16.00 uur in uw agenda om het platform te ontdekken en uw DPO-collega’s opnieuw te zien!

dpo pro
info@dpopro.be BE 0688.902.413
Stuiverstraat 8 1000 Brussels

Professional Union of DPOs in Belgium © 2022 - Privacy notice