This site doesn’t use cookies 👍

Hernieuwing van jullie lidmaatschap voor 2020

We nodigen jullie uit om het lidmaatschap voor 2020 te hernieuwen.

Schrijf het jaarlijkse lidmaatschapsgeld van dpo pro, 195 €, over op de rekening van de beroepsvereniging dpo pro: BE91 7310 4568 7476 met de mededeling “Lidmaatschapskosten 2020 – Naam en voornaam + bedrijfsnaam (indien van toepassing)”.

Vergeet niet u ook in te schrijven op de dpo pro-website, zodat u toegang krijgt tot het ledengedeelte.

De beroepsvereniging, die vrijgesteld is van BTW, kan geen facturen uitreiken. Desalniettemin kunnen wij u een debetnota ter beschikking stellen die als professionele uitgave volledig in uw boekhouding wordt ingeschreven. De Beroepsvereniging bestaat uit natuurlijke personen. De statuten voorzien niet in de mogelijkheid voor een rechtspersoon om lid te worden. Een rechtspersoon kan echter wel een lidmaatschapsbijdrage betalen. Om een debetnota op naam van de rechtspersoon te bekomen, gelieve ons een e-mail te sturen naar info@dpopro.be, met vermelding van de gegevens van het bedrijf.

Wat zijn de ledenvoordelen?

… U krijgt toegang tot het ledengedeelte met interessante documenten en presentaties van voorbije evenementen en de agenda voor 2020. We werken ook aan een online discussieforum voor leden en andere nuttige hulpmiddelen voor DPO’s.

… Uw deelname aan de evenementen is gratis of tegen een gereduceerde prijs voor de studiedagen.

…U kan deelnemen aan de workshops.

… u krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen die alleen voor leden toegankelijk zijn (bijv. een training over gegevensbescherming & Office 365).

… U kan blijven profiteren van onze Newsletters en onze GDPR-tools.

… U krijgt toegang tot het dpo pro-adresboek (leden die hebben ingestemd met het delen van hun contactgegevens) en u breidt uw netwerk uit.

dpo pro
info@dpopro.be BE 0688.902.413
Stuiverstraat 8 1000 Brussels

Professional Union of DPOs in Belgium © 2022 - Privacy notice